Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Yvette de Groot- Zwinkels

Mijn naam is Yvette de Groot- Zwinkels. Vanaf april 2020 werkzaam bij Klein & Puur maar wel al veel langer verloskundige. Wat een prachtig beroep.

Ik ben geboren en getogen in het Westland. Een echte Westlandse. Ik ben getrouwd met Bart en woon in Kwintsheul. Ik heb zelf twee keer mogen ervaren hoe het is om in verwachting te zijn, een kindje te baren en om moeder te worden. Wat is het fantastisch. Onze dochter Lauren is december 2019 geboren en onze dochter Febe in juli 2022.

Al van jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. In 2013 mocht ik dit fantastische beroep gaan uitoefenen. Na de opleiding Verloskundige, ben verder gaan leren in de echoscopie. Op maandag ben ik bij prenataal centrum De Look te vinden, waar ik 20 weken echo’s maak.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het begeleiden van de zwangere en haar partner in deze bijzondere periode in hun leven maakt het vak als verloskundige voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het daarbij belangrijk dat je als zwangere met trots kunt terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis. Ik hoop jullie een prettige begeleiding te kunnen geven en wens jullie een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe.

Tot binnenkort!

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer