Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Klein & Puur Verloskunde

Waar staan wij voor?

Bij Klein & Puur Verloskunde staat jezelf kunnen en mogen zijn voorop. Je mag er zijn, precies zoals jij bent. We luisteren naar jouw wensen, zorgen en vragen. We doen dat door ruim de tijd voor je te nemen. Zelfs ​drie keer zoveel tijd, dan het landelijk gemiddelde. Dat zorgt ervoor dat er voldoende aandacht is voor de medische controles én het sociale aspect.

Bij Klein & Puur bieden wij zorg van kinderwens tot nazorg. Dat betekent dat je contact met ons mag opnemen in elke fase van jouw leven. Bijvoorbeeld als je nadenkt over anticonceptie, vragen hebt over een kinderwens of een positieve zwangerschapstest in handen hebt. Wij werken in een klein team, waardoor we continuïteit van de zorg goed kunnen waarborgen. We kennen jou. Dat maakt de zorg voor ons en voor jou, veel leuker!

Klein & Puur streeft ernaar om nauw samen te werken met ketenzorgpartners en zijn daarom gevestigd in multidisciplinair gezondheidscentrum ‘Actief & Gezond Westland’. Hierdoor vinden veel aspecten van de zorg plaats onder één dak. Bijvoorbeeld fysiotherapie, psychologie, diëtiste, yogalessen en de ZwangerFit-cursus.

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer