Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Klein & Puur Verloskunde

De geboorte-TENS

Een geboorte-TENS kun je bij ons huren. We zullen je eerst uitleggen wat de functie is van dit apparaat. Het is namelijk geschikt om pijnverlichting te bieden tijdens de bevalling. Het is een vorm van niet medicamenteuze pijnbestrijding. Je kunt dit dus gebruiken als pijnbestrijding waar geen medische controle voor benodigd is (dus ook thuis of op eigen wens in het ziekenhuis).

Het is een soort afstandsbediening waar elektrode stickers aan vast zitten, die kunnen worden opgeplakt op de onderrug. Je kunt zelf de stand bepalen. Het apparaat geeft prettige tintelingen in de rug. Je hebt zelf de controle over wanneer je drukt. De tintelingen zorgen ervoor dat de pijnprikkeloverdracht in de hersenen wordt geblokkeerd. Hierdoor neemt de beleving van de pijn van de weeën af. Daarnaast zorgt het ervoor dat je je beter kunt ontspannen en het een gevoel van regie geeft. Het is een goed middel om de uitsluiting weeën door te helpen komen.

​​De TENS kun je bij ons huren voor 20€. De stickers koop je los. Deze kosten €15,- en kun je eveneens bij ons kopen.Let op: we hebben een beperkte beschikbaarheid. Vraag op het spreekuur gerust naar de mogelijkheden. We kunnen hem tijdens het consult op het spreekuur aan je meegeven.

Lees hier  meer informatie over de TENS en zijn werking.

Kortom:
Je betaalt €35,- voor de geboorte TENS en houdt deze zolang je hemt nodig hebt.

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer