Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk

Recensies over Klein & Puur Verloskunde

Denise de Brabander (06-02-2022)
14/03/2022

Ja altijd! Jullie hebben een fijne, kleinschalige praktijk met veel persoonlijke aandacht en zijn goed op de hoogte van alles. Verder zijn jullie professioneel en konden altijd mijn (lange) lijstje met vragen beantwoorden. Jullie nemen altijd ruim de tijd, dus de afspraken zijn daardoor altijd erg fijn en niet onbelangrijk: erg gezellig!

Chantal Brandt (21-02-2022)

Ik zou Klein & Puur zeker aanbevelen. Hier ben je geen nummertje, ze nemen de tijd voor je en je wordt gezien en gehoord. De meiden hebben stuk voor stuk onwijs veel kennis van het vak en weten alle vragen op een fijne manier te beantwoorden. Ik keek altijd erg uit naar mijn afspraak om naar de kleine meid te kijken maar ook vanwege de gezelligheid

Daphne Stavenuiter

De begeleiding tijdens de bevalling kon niet beter!

Manon van der Lugt

Ja zeker. De flexibiliteit was enorm fijn. Zoals de avond spreekuren. En daarnaast gaven jullie iedere afspraak aan dat we bij ongerustheid altijd mochten bellen en dat voelt zo fijn. En daarnaast zijn jullie allemaal even vriendelijk en spontaan (ook al is het voor jullie de zoveelste baby)! Echte toppers!

Natasja de Jongh 
13/07/2021

Wat een super fijne begeleiding hebben wij de afgelopen 9 maanden gehad. Deze toppers zijn heel erg kundig, betrouwbaar en onwijs betrokken! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Ook is het erg prettig dat de controles overdag maar ook s ‘avonds en op zaterdag zijn. Wij kijken terug op een hele fijne tijd en hele goede begeleiding tijdens de bevalling.
Dankjewel!

Shirley Peters

Wij hebben bij ons eerste kindje een traumatische ervaring gehad met de bevalling, het was voor ons dus heel belangrijk dat er goed naar ons geluisterd werd en dat we goed begeleid werden richting de bevalling. En dat hebben Mellanie, Liza en Yvette gedaan, zonder hun hadden we niet de bevalling gehad die we nu gehad hebben. Ze hebben met ons meegedacht, meegeluisterd en ons gesteund tot het laatste moment! Wat zijn wij ontzettend dankbaar dat we bij jullie terecht gekomen zijn!! En dat we nu kunnen terugkijken op een fijne bevalling! Meiden bedankt jullie zijn toppers en zijn voor ons goud waard.

Alijda Schneider​

Ik vind het fijn dat je altijd terecht kan met alle vragen en dat dat ook duidelijk werd gemaakt. Ik heb de tijd als erg fijn ervaren en zou zeker in een volgende zwangerschap mocht dat ons gegund zijn weer bij jullie komen. Zowel Lisa als Mellanie waren super fijne meiden. Ik zou ze zeker aanbevelen. Een kleine praktijk waar ze voor je klaar staan met alles wat je ook maar vraagt stellen je gerust, nemen de tijd voor je als je er bent maar ook als je belt of als je mailt krijg je altijd een uitgebreid antwoord en voel je je niet bezwaard dat je gebeld/gemaild hebt.

Mariska van der Ende

Ik had het idee dat ik altijd bij jullie terecht kon, ook met gekke, misschien wat gênante vragen. Jullie vonden niets gek.Jullie betrokken onze twee andere kinderen ontzettend bij het proces, ze mochten zelfs hun eigen hartje luisteren. Dit waren geweldige ervaringen voor ons allemaal. Ik heb echt het idee dat ik op jullie kon vertrouwen, ook na de bevalling. Ik zou Klein & Puur zeker aanbevelen. De kleinschaligheid vond ik prettig, ik wist dat ik of Mellanie of Liza zou spreken. Jullie kwamen de afspraken na. Er was geen uitloop met spreekuren en jullie namen uitgebreid de tijd voor me. Ik kon met alle vragen bij jullie terecht en al was er even geen antwoord kwamen jullie daar later bij me op terug. Ik kon volledig mezelf zijn. Jullie betrokken ook de rest van het gezin bij de zwangerschap, wat heel veel waard is. Jullie openheid en oprechte betrokkenheid, zelfs nog na de kraamperiode, hebben ontzettend veel voor ons betekend!

Mandy Vijverberg

Fijn aan de ontvangen zorg is de betrokkenheid en het gevoel krijgen dat je alles kan delen. Je kunt jezelf zijn. Ook de professionaliteit in kennis was erg prettig. Alle vragen kon ik kwijt… Daarnaast hele fijne begeleiding tijdens de bevalling, wat voor mij vooral fijn was is de rust die verloskundige bij zich had en de duidelijkheid in de antwoorden op de vragen die ik tussendoor had, samen keuzes maken die op dat moment nodig zijn. Meedenken hierin en ondersteuning bieden.

Laura Wildenberg

Wat een toppers!! Fijn om deze praktijk in het Westland (De Lier) te hebben! Het is een klein en persoonlijk team waar niks te gek is. Er wordt fijne ondersteuning gegeven en ze laten je in je eigenwaarde. Ik ben heel dankbaar dat deze twee meiden mij hebben bij gestaan in mijn zwangerschap en geholpen hebben met mijn droom bevalling.

M. Vogel

Wij zijn voor een pretecho langs geweest bij Klein en Puur Verloskunde. Wat een fijne en warme sfeer! We hebben samen met verloskundige Liza genoten van de beelden van ons kleintje, echt een gezellig en bijzonder moment. De USB-stick die we na afloop meekregen is erg waardevol. Leuk om deze beelden ook te kunnen delen met vrienden en familie. Kortom een aanrader!

Esther de Bruijn

De praktijk is kleinschalig en heel persoonlijk. Dat zie je al aan de gezellige inrichting, wij voelen ons er helemaal op ons gemak. De verloskundigen vonden wij zeer toegankelijk, betrokken, eerlijk en professioneel. We voelden ons nooit te veel om iets te vragen!