Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Mylene Spies

Mijn naam is Mylène Spies, geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Vanaf augustus 2020 ben ik al waarnemend verloskundige bij Klein & Puur. In september besloot ik om er een tijdje tussenuit te gaan en ben ik met de motor naar onder andere Marokko geweest. In de zomer van 2022 verhuis ik naar De Lier, waar ik samen met mijn vriend een huis heb gekocht. Momenteel zijn we nog druk aan het verbouwen, want er moet nog een hoop gebeuren.

In september 2018 heb ik de studie Verloskunde afgerond in Antwerpen. Daarna ben ik verder gegaan met de opleiding Verpleegkunde in Vlissingen. Een erg leuke combi, maar mijn hart ligt wel in de Verloskunde. Ik vind het een fantastisch beroep met veel uitdaging, nooit saai en vele unieke momenten.

Ik sta volledig achter de visie van Klein & Puur Verloskunde. Tijd en aandacht staan centraal. Ik vind het heerlijk om tijd en aandacht voor iemand te hebben. Zodat je elkaar ook echt leert kennen en een band op kan bouwen.

Ik vind het heel leuk om weer helemaal terug te zijn bij Klein & Puur. Het is erg gezellig met Liza, Mellanie en Yvette. Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien, te leren kennen en getuige te mogen zijn van deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Ik hoop dat ik jullie op een prettige manier kan ondersteunen en dat jullie uiteindelijk goed terug kijken op deze bijzondere en spannende tijd. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn en dat je alles bespreekbaar kan en durft te maken. Ook vind ik het belangrijk dat je zelf de regie kan houden. Niks moet, laat je adviseren en maak daarin een weloverwogen keuze. Tot snel!

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer