Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Liza van Antwerpen

Mijn naam is Liza van Antwerpen. Ik ben als echte Westlander, geboren en opgegroeid in de Lier. Door de opvoeding van mijn Westlandse familie en tijdens mijn werk in de kassen, is de mentaliteit van niet zeuren, hard werken en gaan voor je dromen, er bij mij ingegoten.

Ik heb het voorrecht om in het Westland te werken. Een bijzondere ervaring. Het is leuk om te zien wat een bijzondere mensen wij zijn. We zijn allemaal anders en uniek, en toch een beetje hetzelfde. Er wordt nooit voor niets gebeld. En al wordt er gebeld, dan is er meestal al even iets gaande. Een mentaliteit waar ik me goed in kan verplaatsen.

Tegelijkertijd zie ik het als mijn taak om de zwangere vrouw en haar partner zich zo vrij te laten voelen dat alles bespreekbaar is, schaamte weg valt en zij gewoon zichzelf kunnen zijn. Ik geloof dat dat kan, omdat wij onszelf zijn, zonder dat we ook maar een beetje minder Westlanders zijn.

Ik weet dat het de bedoeling is dat daar waar mijn passie, talenten en enthousiasme samen komen, ik bedoeld ben om te zijn. Ik ben dan ook nergens zo op mijn plek, dan wanneer ik kan werken als verloskundige. Ik zorg graag, vind het fijn om een luisterend oor te kunnen bieden en voel me vereerd om getuige te mogen zijn van een ongelofelijk bijzondere gebeurtenis; de geboorte van jullie kindje.

Bij Klein & Puur verloskunde, mag ik samen met Mellanie invullen hoe wij denken dat verloskundige zorg geboden zou moeten worden. Wat vind ik dat gaaf om te doen. Door onze gezamenlijke visie is er iets moois ontstaan. De combinatie van kleinschaligheid, tijd en dichtbij huis gevestigd zijn, maakt de zorg niet alleen beter, maar ook leuker. Zowel voor zwangere vrouwen, als voor ons als verloskundigen.

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer