Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Liza van Antwerpen

Mijn naam is Liza van Antwerpen. Ik ben als echte Westlander, geboren en opgegroeid in de Lier. Door de opvoeding van mijn Westlandse familie en tijdens mijn werk in de kassen, is de mentaliteit van niet zeuren, hard werken en gaan voor je dromen, er bij mij ingegoten.

Ik vind het mooi om de zwangere vrouw en haar partner zich zo vrij te laten voelen dat alles bespreekbaar is, schaamte weg valt en zij gewoon zichzelf kunnen zijn. Ik geloof dat dat kan, omdat wij onszelf zijn, zonder dat we ook maar een beetje minder Westlanders zijn.

Ik weet dat het de bedoeling is dat daar waar mijn passie, talenten en enthousiasme samen komen, ik bedoeld ben om te zijn. Ik ben dan ook nergens zo op mijn plek, dan wanneer ik kan werken als verloskundige. Ik zorg graag, vind het fijn om een luisterend oor te kunnen bieden en voel me vereerd om getuige te mogen zijn van een ongelofelijk bijzondere gebeurtenis; de geboorte van jullie kindje.

Ik vind het heerlijk om naast contact met jullie, te dromen over verbeteringen, nieuwe ontwikkelingen etc. Door onze visie op de zorg is er iets moois ontstaan. De combinatie van kleinschaligheid, ruime tijd en dichtbij huis gevestigd zijn, maakt de zorg niet alleen beter, maar ook leuker. Zowel voor zwangere vrouwen, als voor ons als verloskundigen.

Sinds maart 2021 ben ik zelf moeder geworden van ons zoontje Jan. Wat een intense, geweldige, bizarre en bijzondere ervaring. Man, wat heeft hij ons leven verrijkt. Natuurlijk zijn er pieken én dalen, maar juist van die groei bij hem én onszelf geniet ik. Elke dag. En de combinatie met mijn werk? Dat vraagt wat flexibiliteit, maar komt altijd weer goed!

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer