Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Bo van Waaldwijk van Doorn

Mijn naam is Bo van Waalwijk van Doorn, geboren en getogen in Schiedam. Sinds kort mag ik mezelf “import-Westlander” noemen, omdat ik voor de liefde verhuisd ben naar Naaldwijk. Hier woon ik samen met mijn vriend Swen in ons droomhuis.

Ik draai zo nu en dan spreekuren en diensten bij Klein & Puur om de meiden te helpen tijdens Yvette haar zwangerschapsverlof. Naast dat ik bij Klein & Puur werk, werk ik ook nog in Naaldwijk en in Schiedam als verloskundige.

De verloskunde is een onvoorspelbaar en afwisselend vak. Elke zwangere heeft haar eigen verhaal, en dat maakt het juist zo leuk. Ik vind het heel bijzonder om samen met de ouders de groei van het kindje in de buik en uiteindelijk de geboorte mee te mogen maken en te begeleiden. Een kindje krijgen is iets heel moois, maar kan ook enorm spannend zijn. Daarom vind ik het belangrijk om zorg en begeleiding te geven die aansluit bij wat jullie nodig hebben. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen in de praktijk!

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer