Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Mellanie Noordam​

Mijn naam is Mellanie Noordam, geboren en getogen in De Lier. Enthousiast, vrolijk en een echte doorzetter: zo word ik door anderen vaak omschreven. Mijn passie ligt voor 100% bij het verloskundige vak waarin mijn eigenschappen optimaal tot hun recht komen. Het contact maken met zwangere vrouwen (en hun partner) en het opbouwen van een vertrouwensband met hen vind ik het leukste wat er is! Iedereen is anders en dat maakt het werken met mensen ook zo divers. Jezelf kunnen en mogen zijn staat bij Klein & Puur Verloskunde centraal. Ik ben altijd mezelf en vind het heel belangrijk dat de zwangere dat ook kan zijn.

In de zomer van 2018 kregen Liza en ik de kans om onze praktijk te starten in de Lier. Voor wij hier startte heb ik heel fijne en interessante werkervaring op mogen doen in de Schilderswijk in Den Haag. Een heel andere populatie. In het Westland, mijn geboortegrond, ben ik helemaal als een vis in het water.

9 maanden in verwachting zijn om uiteindelijk trotse ouders te worden van een prachtig en uniek kindje, is een zeer bijzondere gebeurtenis in het leven. Er verandert veel en dat is soms even wennen. Ik zie het als mijn eervolle taak om toekomstige ouders zo volledig en goed mogelijk voor te bereiden op deze fase in hun leven.

Het lijkt me fijn om jullie te mogen ontmoeten in onze praktijk Klein & Puur Verloskunde.

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer