Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk
Voorstellen

Joyce 't Hoen

Mijn naam is Joyce ’t Hoen en ik zal het team de komende tijd versterken tijdens vakanties/ verlof/ scholingen etc. Zelf kom ik uit Naaldwijk en vind het superleuk om in ’t Westland te komen werken!

In 2019 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige en ben daarna gaan werken bij verschillende praktijken in Den Haag. Wel dichtbij huis, maar in vergelijking met ’t Westland een wereld van verschil. Uitdagend en tegelijkertijd ook heel erg leerzaam. De ervaringen die ik hier heb opgedaan, neem ik mee in mijn werk als verloskundige.

Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat elke dag anders is en dat iedere zwangere, barende en kraamvrouw ook uniek is! Aan mij de taak om te ontdekken welke vorm van begeleiding bij jou past en dit ook te kunnen geven! Het is zo’n bijzondere gebeurtenis en ik vind het een voorrecht om daarvan deel uit te maken!

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten! Tot snel!

Liefs,
Joyce

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer