Kleinschalige praktijk
Avond-, weekend- en inloopspreekuren
Laagdrempelig te bereiken
(Pret)echo's op de praktijk

Iris de Brabander

Mijn naam is Iris de Brabander. Ik ben geboren en getogen in ‘s-Gravenzande, een echte Westlander dus. Sinds dit jaar woon ik samen met mijn vriend in een leuk huisje op ‘s-Gravenzande. Daar ben ik voorlopig dus nog niet weg te krijgen.

Het verloskundig vak vind ik zo magisch en bijzonder. Geen dag is hetzelfde en je weet nooit hoe de dag gaat lopen. Als verloskundige moet je veerkrachtig zijn, iets wat op mijn lijf geschreven staat. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden en het vertrouwen in jezelf als zwangere, barende, kraamvrouw of partner te versterken. Geen enkele vrouw is hetzelfde en zo ook geen enkele zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Samen met jullie ga ik het gesprek aan om jullie wensen helder te krijgen en de zorg zo passend mogelijk te maken. Mijn passie en enthousiasme voor dit vak is groot en voel mij bevoorrecht om jullie te mogelijk begeleiden in de weg naar ouderschap.

Mogelijk ben ik voor sommige van jullie een bekend gezicht. Tijdens mijn opleidingstijd heb ik namelijk meerdere stages mogen lopen bij Klein en Puur. Ik heb veel van de meiden geleerd en kan mij helemaal vinden in hun visie waarbij aandacht en tijd centraal staan. Ik ben trots dat ik nu als verloskundige dit team mag versterken. Ik kijk er naar uit om jullie binnenkort te ontmoeten!

Lees meer over het verloop van een bevalling tot aan…

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer

Heb je een positieve zwangerschapstest? Gefeliciteerd! Maar, wat nu?

Lees meer